Simona-Maya Teodoroiu: „PSD va lupta în continuare împotriva abuzurilor”

PSD nu vrea să se implice în jocurile politice dintre PNL şi USR PLUS şi cere ca ambele formaţiuni politice să plece de la putere.

07 sept. 2021, 20:29
Simona-Maya Teodoroiu: „PSD va lupta în continuare împotriva abuzurilor”

Simona-Maya Teodoroiu a făcut o analiză a situţiei de pe scena politică. „Vreau sa le reamintesc celor care par a fi “uitat” acest lucru, ca PSD este cel mai mare partid al Romaniei, partid care a castigat alegerile parlamentare din decembrie 2020. PSD va lupta in continuare impotriva abuzurilor si va taxa aspru greselile grave ale actualei guvernari PNL-USRplus care, in loc sa gestioneze corect problemele reale ale tarii, in interesul tuturor cetatenilor romani, se cearta pe justitie – putere publica independenta si, eventual, si pe impartirea unor fonduri, pe interese strict politicianiste si de grup.

Grindeanu: PSD nu intră în circul dintre PNL şi USR. Toţi trebuie să plece

Este evident ca PSD, cel mai mare partid al Romaniei si castigator al alegerilor parlamentare din 2020, nu va fi niciodata un partid-balama in siajul unor interese si reglari de conturi in cadrul aliantei PNL-USRplus.

Ca parlamentar PSD, voi vota motiunile initiate de propriul meu partid si voi continua sa sanctionez derapajele si greselile actualei puteri, in primul rand in justitie – unde nu exista politici publici coerente, finantare adecvata si nici transparenta in luarea deciziilor majore, precum si in toate domeniile de interes major pentru cetatenii romani. Iar preconizatele cresteri ale preturilor la gaze sau energie, inacceptabile si de nesuportat pentru populatie, sunt doar un exemplu de rele masuri, care vor fi combatute de PSD cu toata forta”, a scris Simona-Maya Teodoroiu pe Facebook.

Vreau sa le reamintesc celor care par a fi “uitat” acest lucru, ca PSD este cel mai mare partid al Romaniei, partid care…

Posted by Simona-Maya Teodoroiu on Monday, September 6, 2021

Citeşte şi: Florin Cîţu reacţionează în cazul semnăturilor pentru moţiunea USR PLUS. „Nu s-a depus încă nicio plângere penală”