Simona Traşcă, primele declaraţii în Dosarul de Proxenetism: „Ne-am distrat, ne-am îmbătat…”

Fiind una dintre principalele suspecte din dosarul de proxenetism, Simona Traşcă a decis să vorbească despre acuzaţiile care i se aduc.

10 feb. 2015, 15:16
Simona Traşcă, primele declaraţii în Dosarul de Proxenetism: „Ne-am distrat, ne-am îmbătat…”

Simona Traşcă nu a mai putut rezista presiunilor care i se fac în ultima vreme şi a decis să vorbească sincer despre tot acest scandal în care este implicată fără să vrea, după cum declară aceasta.

Supranumită Pamela de România, Simona Traşcă a declarat pentru SpyNews că deşi o cunoaşte pe Lavinia Despa nu are o relaţie strânsă de prietenie. De asemenea, aceasta a mai adăugat că există o diferenţă între prostituţie şi a-ţi face de cap cu un băiat de care îţi place, dar şi că ea este nevinovată, iar că acele stenograme din dosar care au apărut în presă sunt niste neadevărate.

Simona Traşcă, partidă de SEX cu un politician din Constanţa. STENOGRAMELE o dau de gol

„Lavinia mi-a zis că îmi face cunoştinţă cu un băiat. Mi-a spus că îmi face cunoștință cu el, dar atât! Dacă îmi place de el, bine, dacă nu, nu! Dar eu nu am luat niciodată bani! Nici măcar bani de benzină, am mers pe banii mei la mare. Știu și polițiștii, am mers la mare, eram singură, ne-am distrat, ne-am îmbătat. Prostituția inseamnă să iei bani de la unul, nu să îți placă de el şi să te distrezi o noapte cu el, la beție.

Păi dacă luam bani din asta, dacă voiam să încerc așa ceva, mai aveam eu probleme, mai aveam datorii? Sau aș fi stat un an și ceva cu același bărbat? Eu mă cunosc cu Lavinia, dar asta nu înseamnă nimic! Ne mai vedeam prin oraș, mai vorbeam, dar nu eram prietene apropiate. Eu știam despre ea că vine dintr-o familie bună, că au părinții ei bani, nu aveam idee că ar face ceva de ce este acuzată.

Nici nu înțeleg la ce se referă în stenogramele alea. Mă și deranjează la maximum, mă știu nevinovată și de aceea. Eu nu mai sunt om de când a apărut scandalul ăsta, nu mai pot dormi de atunci”, a declarat Simona Traşcă.

Citeşte şi  Nepotul lui Becali, despre fetele din Dosarul prostituatelor de lux. Ce spune Lucian Becali