SIMONA TRAŞCĂ este DISTRUSĂ. Iubitul ei este grav bolnav

De o lună, Simona Trașcă este cea mai fericită din lume. Zâmbea, râdea, ţopăia fericită peste tot, într-un cuvânt, avea senzația că, în sfârșit, a răsărit soarele și pe strada ei. Asta doar până zilele trecute când o veste cumplită a lovit-o în moalele capului.

12 mart. 2015, 10:27

Bucuria de a avea un iubit care să o respecte a fost, pentru Simona Trașcă, mai mult decât își putea închipui că va mai primi de la viață, scrie spynews.ro. Era tot timpul fericită. Asta, spun sursele noastre, până deunăzi când Peter i-a destăinuit adevăratul motiv pentru care nu se poate întoarce, momentan, în România.

„Când a auzit, Simona era să cadă jos. A început să plângă, cred că două ore ne-am tot chinuit să o liniștim și nu a putut. Ne-a spus, până la urmă că Peter trebuie operat”, a spus o prietenă foarte bună a Simonei.

Citeşte şi Simona Traşcă, DEZVĂLUIRI incendiare despre PRIMA noapte de AMOR cu NOUL său IUBIT

Mai mult decât atât, în momentul în care fetele au încercat să o facă să se liniștească, Simona a izbucnit și, printre lacrimi, le-a spus că operația cu pricina nu este una tocmai ușoară. „Peter, iubitul Simonei, este bolnav grav de tot. Are ceva grav undeva în zona pieptului, nu am înțeles prea bine. Simona se teme că îl va pierde, că e blestemată. Dar, sămana de ea, chiar că e ghinionistă: abia își revenise cu ajutorul lui Peter și acum, ca un făcut, toată fericirea ei s-a evaporat într-o clipă. Nu a lăsat-o Peter, ea voia să ia primul avion să meargă la el, dar Peter i-a intezis. I-a promis că atunci când se va face bine, se va întoarce la ea, aici, în România, dar nu vrea să îl vadă bolnav”, a spus sursa citată.

Citeşte şi Simona Traşcă, primele declaraţii în Dosarul de Proxenetism: „Ne-am distrat, ne-am îmbătat…”

Peter și Simona Trașcă s-au cunoscut luna trecută după ce omul de afaceri originar din Beirut (Libia) a cunoscut-o pe blondină într-o cafenea de fițe din București și a cucerit-o, relația lor fiind una, recunoștea blondina, de o intensitate cu totul și cu totul deosebită, în toate planurile.

Culmea, primul soț al vedetei a murit din cauza unui cancer, tot în perioada în care vedeta era fericită. Iar coincidențele nu se opresc aici pentru că, la fel ca și Peter, bărbatul cu care Simona a făcut un copil era tot libanez.