Simona Trașcă, mărturisiri cutremurătoare despre dependența de droguri care i-a ucis fratele:”A fost o zi foarte dureroasă, am plâns până nu am mai avut lacrimi”

Simona Trașcă a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre moartea tragică a fratelui ei, în special despre dependența de droguri care i-a curmat acestuia viața.

27 mai 2021, 16:48
Simona Trașcă, mărturisiri cutremurătoare despre dependența de droguri care i-a ucis fratele:”A fost o zi foarte dureroasă, am plâns până nu am mai avut lacrimi”

Simona Trașcă a făcut mărturisiri cutremurătoare despre moartea fratelui ei, la șapte ani după tragicul eveniment. Învitată la o emisiune TV, vedeta s-a destăinuit așa cum nu a mai făcut-o niciodată și a vorbit despre chinul prin care a trecut în încercarea de a-l salva pe fratele ei de dependența de substanțe interzie. Simona a ținut să precizeze că oamenii de obicei judecă persoanele ce cad pradă drogurilor, însă ei nu cunosc iadul prin care trec dependenții în încercarea de a supraviețui și de a recăpăta controlul asupra propriei vieți. Din păcate, fratele Simonei a pierdut lupta cu substanțele care i-au adus sfârșitul.

Simona Trașcă și fratele ei, o legătură ce învinge moartea: „L-am visat înainte de pomană și îmi cerea ceva”

Blondina a mărturisit că deși au trecut șapte ani de la moartea fratelui ei, rănile din suflet nu s-au vindecat și că trauma morții fratelui este încă vie. Simona a mărturisit că l-a visat pe fratele ei înainte de parastasul de șapte ani, pe care l-a făcut recent. Se pare că legătura dintre frate și soră este atât de puternică încât pare să învingă moartea.

„S-a întâmplat pe 27 aprilie, dar fiind în post mama a zis să îi facem pomana de 7 ani după ca să se bucure și el. Am vrut să vin astăzi să le spun oamenilor care judecă pentru că în săptămâna cu pomana, am avut o săptămână foarte grea. Nu a știut nimeni. Am fost foarte sensibilă. Eu i-am dat mamei bani să facă o parte din treabă. Eu l-am visat de câteva ori înainte de pomană pe frate-miu și îmi cerea ceva. I-am făcut o pomană foarte frumoasă, a avut e toate. Eu nu am mai mâncat colivă de 11 ani, de la moartea bunicului meu, iar acum am simțit nevoia să mănânc. I-am sfințit și crucea, a fost una nou. A fost o zi foarte dureroasă pentru mine, am plâns până nu am mai avut lacrimi.”, a declarat Simona Trașcă, conform AntenaStars.

Simona Trașcă: „Au fost momente când eu nu aveam bani în buzunar, dar i-am dus pachete când era închis”

Simona a mărturisit că i-a stat alături fratelui ei când acesta trecea prin cele mai dificile momente. Vedeta a povestit că și atunci când ea nu mai avea bani, a trimis pachete fratelui ei atunci când acesta era închis. Simona a dat și amănunte despre lupta pe care a dus-o tânărul cu dependența de stupefiante.

„Sunt singura din familie cu sufletul împăcat pentru că am făcut tot ce am putut. Chiar am făcut. Lumea nu înțelege că el, săracul, lupta și nu mai putea din cauza drogurilor. Avea probleme și pe mine mă suna. Am încercat, dar a fost peste puterile mele, dar și peste ale lui, din păcate. Regrete avem cu toții în suflet dar eu știu că am făcut tot. Au fost momente când eu nu aveam bani în buzunar, dar i-am dus pachete când era închis.”, a spus Simona Trașcă.