Simptomele cancerului ovarian, „asasinul tăcut” care ucide milioane de femei. Mergi urgent la medic!

Cancerul ovarian are doua simptome timpurii, insa putine femei le baga in seama, considerand ca sunt semne ale unor afectiuni mai usoare.

16 ian. 2018, 11:07
Simptomele cancerului ovarian, „asasinul tăcut” care ucide milioane de femei. Mergi urgent la medic!

Cancerul ovarian actioneaza silentios pentru ca are simtpome comune cu alte boli. Diferenta este ca simptomele cancerului sunt constante.

Balonare si flatulenta 

Este unul dintre primele semne de cancer. Nivelul variaza: ar putea fi redus, aproape imperceptibil, insa unele femei nici nu pot sa-si inchida pantalonii. Daca experimentezi asta zilnic, mergi imediat la doctor.

Urinare frecventa

Daca simti ca trebuie sa mergi mai des la baie, insa nu ti-ai crescut aportul de fluide, trebuie sa-i faci o vizita medicului. Acesta trebuie sa examineze tractul urinar si organele genitale.

Femeile care patesc asta dupa menstruatie risca sa aiba cancer

Cancerul este boala care capata cele mai urate si neasteptate forme. Aceasta afectiune afecteaza milioane de persoane si nu tine cont de nimeni.

În ultima vreme tot mai multi copii si tot mai multe femei cad prada cancerului. Îti prezentam cateva simptome care anunta boala, semne la care cu siguranta nu te-ai fi asteptat.

1. Tusea frecventă poate fi semnul cancerului la plămâni, la gât sau la laringe.

Persoanele care tuşesc în mod neobişnuit şi au febră doar în urma episoadelor de tuse severă e bine să îşi facă analizele amănunţit.

2. Sângerarile menstruale după menstruaţie reprezintă un alt semnal de alarmă care anunţă instalarea cancerului.

Când sângerările au loc constant în afara episoadelor ciclului menstrual e posibil ca femeile să se confrunte cu cancer ovarian ori alte forme necunoscute ale bolii. 

3. Febra constantă.