SIMULARE BACALAUREAT 2016 EDU.RO. Vezi MODELE DE SUBIECTE ROMANA clasa XII-a

SIMULARE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2016 EDU.RO. Elevii din clasa a XII-a susţin în perioada 7-10 martie simularea examenului de bacalaureat. Luni, copiii vor da examen la limba şi literatura română, urmând ca marti să dea examen la maternă.

04 mart. 2016, 06:37
SIMULARE BACALAUREAT 2016 EDU.RO. Vezi MODELE DE SUBIECTE ROMANA clasa XII-a

SIMULARE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2016, EDU.RO. Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a încep luni simulările pentru Bacalaureat. Astfel, conform calendarului de desfăşurare a acestei simulări, luni, 7 martie, este prevăzută proba scrisă la Limba şi literatura română. Marţi, 8 martie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă, iar miercuri, 9 martie, va avea loc proba obligatorie a profilului.

Joi, 10 martie, elevii de clasa a XII-a dau proba la alegere a profilului şi specializării. Afişarea rezultatelor se face pe 18 martie. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie.

Modele orientative de subiecte, prin aceasta înţelegând atât subiectele folosite la simulările din anii precedenţi, cât şi subiectele pe care absolvenţii claselor a XII-a le-au avut de rezolvat în cadrul examenelor propriu-zise, începând cu anul 2011, sunt disponibile mai jos:

  • Simulare BACALAUREAT CLASA A XII-A

Limba si literatura romana (Filiera teoretică – Profil real; Filiera tehnologică)

Limba si literatura romana (Profilul umanist; Filiera vocaţională – Profilul pedagogic)

Matematica/ Istorie

Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, Biologie vegetala si animala, Chimie, Economie, Fizica, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica, argumentare si comunicare, Psihologie, Sociologie

VEZI AICI: CONȚINUTURI PENTRU SIMULAREA PROBELOR SCRISE ALE EXAMENULUI DE BACALAUREAT NAŢIONAL PENTRU ELEVII CLASEI A XII-A

  • Simulare examen Bacalaureat

I. Clasa a XI-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
18 martie: afişarea rezultatelor

II. Clasa a XII-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
10 martie: proba la alegere a profilului şi specializării
18 martie: afişarea rezultatelor

BACALAUREAT 2016. Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru elevii din clasa a XII-a/ a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale va avea loc în perioada 14 – 27 mai.

Vezi aici: Lista olimpiadelor recunoscute la examenul de BACALAUREAT