Sindicaliştii din penitenciare îl acuză pe Tudorel Toader de abuz în serviciu, iar procurorii au declanşat urmărirea penală in rem

Publicat: Vineri, 13 Iulie 2018 12:01 // Actualizat: Vineri, 13 Iulie 2018 12:27 // Sursa: romaniatv.net

Sindicaliştii din penitenciare anunţă, vineri, că au făcut plângere penală împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, iar procurorii au început urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu. În aceast săptămână, sincicaliştii din Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) au fost audiaţi.

Foto: RomaniaTV.net

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de sindicaliştii din penitenciare, ministrul Justiţiei "are deja un dosar penal pentru abuz în serviciu în care a a fost declanşată urmărirea penală în rem".

"Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu şi restricţionarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind declanşată urmărirea penală în rem", au anunţat sindicaliştii.

Potrivit acestora, în cursul acestei săptămâni, reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au fost audiaţi, "făptuitorul Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzaţiile de abuz în serviciu şi de restricţionare a dreptului de reprezentare sindicală".

Marţi, sindicaliştii au anunţat că pregătesc o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, susţinând că angajaţii din penitenciare nu îşi primesc banii pentru orele suplimentare pentru că ministrul întârzie semnarea unui ordin.

Plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iul 16:27
Răspunde | Votează email 0 email
??????
Legea dialogului social nr. 62/2011
Art. 4. - Reviste (2)
Persoanele care dețin funcții de demnitate publică conform legii, magistrații, personalul militar din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Administrației și Internelor, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Informații Externe și Serviciul de Telecomunicații Speciale, unitățile și/sau subunitățile din subordinea ori coordonarea acestora nu pot constitui și/sau adera la o organizație sindicală.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H