Sindicatul Europol, despre poliţiştii cu barbă, pierce-uri şi tatuaje: Aspectul fizic nu reprezintă un „hanidcap”, nu îi împiedică să fie profesioniști

Sindicatul Europol face precizări cu privire la polițiștii care au barbă, pierce-uri și tatuaje şi despre ţinuta agenţilor din Poliţia Română.

14 sept. 2021, 10:27
Sindicatul Europol, despre poliţiştii cu barbă, pierce-uri şi tatuaje: Aspectul fizic nu reprezintă un „hanidcap”, nu îi împiedică să fie profesioniști

Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook o imagine cu mai mulți polițiști austricei care pozează lângă o autospecială aparținând Poliției Române. Sindicaliştii vorbesc în postare despre mentalitatea celor din conducerea Poliției cu privire la înfățișarea agenților de poliție din România.

„Această imagine este cu dedicație pentru toți acei șefi care vin în control și te întreabă de ce porți pantaloni tactici și nu pantaloni de stofă, de ce ți-ai cumpărat echipament propriu și nu ai așteptat după instituție să achiziționeze sau de ce ești nebărbierit.
Este pentru toți acei frustrați care ocupă funcții de conducere fără să dețină competențele necesare, fără să știe care este rolul lor de șef și ca urmare, apelează la „căprărie” pentru a se impune în fața subalternilor, în speranța că vor câștiga autoritate.
În realitate, acesta este cel mai bun exemplu de a face diferența dintre un șef competent și unul incompetent. Primul te va întreba dacă te poate ajuta cu ceva iar al doilea te va întreba de ce ai barbă.
Polițiștii din imagini sunt colegii noștri din Austria. Trecând peste uniforma lor, care este una tactică, și nu una de „nuntaș” precum cea pe care o avem noi, aspectul fizic nu reprezintă un „hanidcap” în Poliția Austriacă. Barba, pierce-urile sau tatuajele nu îi împiedică să fie profesioniști la locul de muncă”, este postarea sindicaliştilor de la Europol.

 


loading...