Sindicatul Europol îl ironizează pe Lucian Bode: „Este melancolic, nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic după ce a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”

Ministrul de Interne Lucian Bode a fost din nou ironizat de sindicatul Europol, de data aceasta după ce a ţinut să-şi aroge merite în prinvinţa deschiderii circulaţiei pe un tronson de autostradă.

29 nov. 2021, 23:08
Sindicatul Europol îl ironizează pe Lucian Bode: „Este melancolic, nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic după ce a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”

Lucian Bode a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care susţine că în 2020, în timpul mandatului său de la Ministerul Transporturilor, s-au făcut paşi importanţi pentru ca inaugurarea de luni să fie posibilă.

„Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeș-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut pași importanți în implementarea lui.

Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect și i-am impregnat un ritm susținut de realizare.

Dezvoltarea infrastructurii de transport rămâne un obiectiv asumat al Guvernului Nicolae Ciucă și reprezintă coloana vertebrală pe care se va ridica România.
Vom uni prin infrastructură toate regiunile istorice.”, a scris Lucian Bode.

Interesant este faptul că, atunci când a anunţat inaugurarea lotului 2 din tronsonul Sebeş-Turda, actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizase că aceasta nu se va face prin nicio festivitate.

Intervenția lui Bode a fost taxată imediat de reprezentanţii Sindicatului Europol. Aceștia au transmis că Bode nu a reușit să treacă peste şocul psihologic după ce a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor. Sindicaliştii afirmă că ministrul de Interne Lucian Bode nu ar trebui să se ocupe de domeniul Transporturilor, ci de modernizarea  infrastructurii, a serviciilor și a condiţiilor de muncă ale poliţiştilor.

Sindicatul Europol: „Domnule Bode, mai facem şi noi puţină treabă la MAI, dacă tot avem acest portofoliu?”

„În timp ce în alte state cu un potenţial economic mult mai redus decât al României, miniştrii Afacerilor Interne se ocupă de „interne” şi modernizează constant infrastructura, serviciile sau condiţiile de muncă ale poliţiştilor, Lucian Bode al nostru este melancolic. Încă nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor. Înţelegem deopotrivă frustrarea, dar şi dorinţa acestuia de a ajunge înapoi în poziţia pe care şi-o doreşte atât de mult, însă până atunci suntem obligaţi să îi reamintim că este ministrul de Interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curţii ascunse după cireş, unităţi de poliţie în prag de prăbuşire, fără apă curentă sau reţea de canalizare.

Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră şi porci zburători, mai facem şi noi puţină treaba la MAI, dacă tot avem acest portofoliu?”, au scris sindicaliştii pe pagina Europol.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, invitaţie de 1 Decembrie pentru Klaus Iohannis: „Chiar dacă el nu ne-a invitat la Cotroceni, mi s-ar părea normal să fie şi preşedintele acolo”