Singura înregistrare cu Arsenie Boca a fost făcută publică. Mesajul cutremurător lăsat de renumitul preot înainte să moară!

Arsenie Boca e una dintre personalitățile cu mare impact din țara noastră. Învățăruile sale au marcat mulți români, care și-au găsit liniștea în cuvintele sale.

19 mart. 2022, 21:58
Singura înregistrare cu Arsenie Boca a fost făcută publică. Mesajul cutremurător lăsat de renumitul preot înainte să moară!

Singura înregistrare cu Arsenie Boca a fost făcută publică. Ceea ce a uimit pe toată lumea, este un material audio cu vocea Părintelui, care a început să circule peste tot în mediul online.

Singura înregistrare cu Arsenie Boca a fost făcută publică. Mesajul cutremurător lăsat de renumitul preot înainte să moară!

„Când ești cu Dumnezeu, nu-ți mai trebuie nimic. Așa că, române, ce tot alergi încolo și încoace, fără să dobândești nimic? Cineva îți spune că acolo vei găsi nemurirea. Dar n-o găsești în lucruri exterioare. N-ai cum! Uită-te acolo înăuntru, în inima ta blândă și vei vedea că numai lumină îți poate aduce valoarea pe care o cauți de atâta vreme.

Cea pe care ai risipit-o. Dar n-a fost vina ta. Au venit alții și ți-au băgat în cap tot felul de chestii. Cum că trebuie să faci aia, și aia ca să fii fericit. Dar fericirea nu vine așa.

Ea se dobândește. Și se dobândește prin muncă interioară. Așa că ascultă-mă dacă mai găsești undeva în tine, voință. Eu îți vreau binele. Oprește-te, atât trebuie să faci. Să te oprești și să privești iar firul de iarbă, să simți parfumul florilor.

Să te închini la sfântul soare și să-i mulțumești că ți-a mai dat încă o zi. Să asculți foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor. Și în liniștea aceea mută, să te regăsești pe tine. Astfel, vei deveni iar ce ai fost cândva.”, au fost cuvintele spuse de Părintele Arsenie Boca.

@sebastianpeter625♬ Conquest of Paradise – Vangelis

Arsenie Boca s-a născut pe 29 septembrie 1910, la Vața de Sus, Vața de Jos, Hunedoara, România – d. 28 noiembrie 1989, Sinaia, Prahova, România. Acesta a fost un ieromonah, teolog și artist plastic (muralist) ortodox român, stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop, unde, datorită personalității sale, veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Brașov, dus la Canal, închis la Jilava, București, Timișoara și la Oradea.

A pictat biserica din Drăgănescu (la 25 km de București), precum și Icoana Maicii Domnului cu Pruncul din altarul Bisericii Sfântul Elefterie din București.

Citește și: Arsenie Boca a prezis înainte de moarte că Rusia va invada România: „O să dispară de pe harta pământului”

Arsenie Boca este considerat de unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini.

Citește și: Postul Paștelui 2022. Regulile de aur pe care româncele trebuie să le respecte în această perioadă! Arsenie Boca le-a lăsat înainte să moară