Singura zodie feminină care duce bărbaţii în extaz de fiecare dată, însă le rupe inima în mii de bucăţele

Orice bărbat visează la o femeie lipsită de inhibiții în dormitor care să-i transforme fanteziile în realitate. Ce bărbat nu-și dorește o femeie care nu spune niciodată „nu” noilor provocări din dormitor?

06 ian. 2018, 16:50
Singura zodie feminină care duce bărbaţii în extaz de fiecare dată, însă le rupe inima în mii de bucăţele

Astrele ne dezvăluie care este singura femeie de zodiac care îi pune pe jar pe bărbați, dar care nu are cel ma docil caracter și-i face pe acești să sufere de cele mai multe ori.

Poate că și tu te-ai gândit din prima secundă la femeia SCORPION. Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de pasionale și odată ce un bărbat a căzut în mrejele dragostei, satisfacția este garantată.

Trăsăturile de caracter ale acestor femei le transformă în cele mai bune amante. Acest lucru nu se întâmplă doar din cauza aspectului lor fizic, ci și a magnetismului irezistibil pe care îi au în dormitor.

Femeile scorpion sunt înarmate în primul rând cu multă încredere în ele, dar și curaj. Ele vor încerca orice fantezie și nu au inhibiții. Bărbații care au în viața lor o femeie scorpion sunt cu adevărat norocoși pentru că nu vor mai vrea să iasă din dormitor, însă ar trebui să aibă grijă să se ridice la așteptările lor.

Totodată, nativele acestei zodii sunt extrem de geloase și nu se dau bătute până cânt nu îl prind pe bărbatul pe care au pus ochii în mrejele lor. Se folosesc de toate atuurile și de farmecele pe care le au.

Dacă bărbatul este deja într-o relație, asta nu le împiedică pe nativele acestei zodii să se oprească. Iubesc cu pasiune și foarte profund, de aceea nu vor lăsa bărbatul de lângă ele prea ușor.

Nu le place să fie roata de rezervă a nimănui, de aceea bărbatul trebuie să aleagă și se întâmplă să nu piardă prea des lupte de acest gen.

Cu toate acestea, aceste femei sunt periculoase pentru inima unui bărbat pentru că sunt extrem de răzbunătoare. Nu iuită niciodată dacă i-ai greșit. Nu fac compromisuri și își calcă pe orgoliu pentru a-i umili pe ceilalți.

Femeia scorpion iubește să-i manipuleze pe ceilalți și nu are nici o mustrare de conștiință dacă este vorba să ajungă în vârful piramidei. Calcă și peste cadavre dacă este nevoie.