Singura zodie norocoasă în luna februarie. Anca Dimancea: „Profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot”

Singura zodie norocoasă în luna februarie. Anca Dimancea a dezvăluit că în luna iubirii unii trebuie să muncească mai mult, iar alții de bucură de o perioadă fabuloasă. Specialistul în zodiacul chinezesc anunță o perioadă tumultoasă pentru Bivol.

09 feb. 2024, 18:41
Singura zodie norocoasă în luna februarie. Anca Dimancea: „Profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot”
Singura zodie norocoasă în luna februarie

Singura zodie norocoasă în luna februarie. Astrologul a dezvăluit că Bivolii ajung să se simtă obosiți, iar Șobolanii ar fi bine să fie atenți la partea de sănătate. Nici Tigrii nu o duc prea grozav. Pe de altă Iepurii au noroc din plin din punct de vedere amoros. Șerpii trebuie să fie atenți și ei la partea financiară, iar Câinii nu trebuie să aibă mari așteptări, ci mai degrabă să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor.

Citește și: Horoscopul primăverii, realizat de Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își schimbă viața radical

Singura zodie norocoasă în luna februarie

Pentru Șobolani, mare grijă la sănătate și atenție la relații. Bivolii au o lună obositoare cu multă muncă, dar și cu rezultate. Tigrii se vor simți obosiți, aveți grijă la răceli. Iepurii au stea de dragoste, își pot găsi un partener stabil. Dragonii nu au răbdare în această lună.

Pentru Șerpi, grijă mare la planul financiar. Caii au succes pe planul dragostei, dar și la locul de muncă. Oile au o energie de ceartă, pot apărea conflicte din senin. Maimuțele, nu vă certați, nu este momentul de schimbări de job.

Cocoșii, profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot. Câinii, nu trebuie să aveți așteptări și fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru. Mistreții vor avea mici probleme de sănătate, atenție mare în trafic.

Aș recomanda în primul rând, pentru această lună, să folosiți centrul casei, este foarte important. În curând va fi foarte prost aspectat centrul casei, iar noi trebuie să prevenim de pe acum”, a precizat Anca Dimancea, la Wowzodiac.