Sinucidere din dragoste! O tânără de 21 de ani a fost găsită spânzurată chiar de mama sa. Ce a scris fata în biletul de adio

Tragedie în Giurgiu! Dragostea i-a adus sfârșitul mult prea devreme. O tânără de 21 de ani a fost găsită spânzurată chiar de mama sa, în locuința unde acestea își duceau traiul zilnic. Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio.

30 mart. 2019, 17:46
Sinucidere din dragoste! O tânără de 21 de ani a fost găsită spânzurată chiar de mama sa. Ce a scris fata în biletul de adio

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Giurgiu au fost sesizaţi de către o femeie, vineri, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că o tânără de 21 de ani, din comuna Roata de Jos, a fost găsita spânzurată într-o anexă a casei în care locuia.

Drama părinților este nemărginită, mai ales că cea care a găsit trupul neînsuflețit al fetei, a fost chiar mama ei. Tânăra ar fi lăsat un mesaj în care spune că suferea din dragoste. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs moartea tinerei.

Potrivit unor declarații ale cunoscuților, tânăra avea mari probleme cu mama iubitului ei, care nu o putea suporta, ba chiar îi ceruse inelul de logodnă pe care băiatul ei i-l dăruise. Se pare că fata se mutase recent din casa iubitului la mama sa, lucru care ar fi putut să o afecteze extrem de tare.