Sinucidere în Aradul Nou: tânăr decapitat de tren în timp ce transmitea live pe Facebook

Incident de ultimă oră în zona Aradul Nou, după podul de cale ferată (podul roşu). Un tren a decapitat un tânăr cu vârsta cuprinsă între 23 și 27 de ani.

08 iul. 2019, 14:15
Sinucidere în Aradul Nou: tânăr decapitat de tren în timp ce transmitea live pe Facebook

Din primele informații furnizate de martori, se pare că tânărul în cauză s-ar fi întins pe liniile de cale ferată, cu intenția clară de a se sinucide, scrie aradon.ro. În momentul impactului cu trenul, tânărul – care era bine îmbrăcat – avea căşti în urechi şi telefonul pe modul de filmare sau transmitere live.

Citeşte şi Atac sângeros transmis pe Facebook: Bărbatul din Arad care a fost înjunghiat când a încercat să-şi apere sora de fostul iubit a murit

Poliția confirmă incidentul

Potrivit primelor date furnizate de Inspectoratul Judțean de Poliție Arad, prin purtător de cuvânt Claudia Iuga, “este vorba de un tânăr de aproximativ 25 de ani, accidentat mortal pe podul CFR Micalaca-Aradu Nou de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara.

Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestui accident”.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar luni după-amiaza, în intervalul orar 13:42 – 15:00, între staţiile Arad şi Aradu Nou, informează şi CFR SA.

„O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita accesul reprezentanţilor Procuraturii”, precizează sursa citată.

Urmare acestui accident, 6 trenuri de călători au staţionat temporar, până la finalizarea măsurătorilor şi procedurilor desfăşurate de organele abilitate pentru astfel de situaţii, în gările adiacente intervalului menţionat. Cele 6 trenuri ( 16174, R 3115, IR 1766, 16173, R 2606 şi R 2604) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 100 de minute, precizează CFR SA.

Mecanicul trenului R 2604, implicat în accident, nu a putut continua călătoria, acesta solicitând mecanic de schimb.