SINUCIDERE într-un spital din Bârlad. Mai multe cadre medicale, cercetate pentru omor din culpă

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, după ce un pacient care era internat în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad s-a aruncat de la etajul I al unităţii sanitare.

28 iul. 2014, 14:33
SINUCIDERE într-un spital din Bârlad. Mai multe cadre medicale, cercetate pentru omor din culpă

Fiicele bărbatului vor să afle cu exactitate în ce împrejurări a decedat tatăl lor şi au depus o plângere în acest sens.

„Fiicele bătrânului au depus o plângere prin care îşi exprimă anumite suspiciuni cu privire la acordarea îngrijirilor medicale în cazul tatălui lor. În cauză, a fost deschis dosar penal în care poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca pe parcursul cercetărilor să fie clarificate aspectele şi faptele din plângerea respectivă”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub.

Citeşte şi Clipe dramatice în spitalul din Dej. Un bărbat s-a sinucis sub ochii asistentei VIDEO

În cazul bărbatului respectiv, medicii au depus, la rândul lor, o sesizare, la sfârşitul lunii iunie, când bătrânul s-a aruncat de la etajul I al spitalului.

„Pe data de 24 iunie, a fost înregistrată o sesizare de la cadrele medicale cu privire la faptul că un bărbat de 70 de ani, din comuna Blăgeşti, a fost transportat la o clinică pentru efectuarea examenului la Computer Tomograf, dar odată ajuns la clinică, el a decedat. Bărbatul fusese internat pe data de 22 iunie, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, iar în noaptea de 23 spre 24 iunie, a ieşit din salon şi a sărit de la etajul I, de la geamul grupului sanitar. În cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a mai spus Mihaela Ştraub.

Citeşte şi SINUCIDERE sub privirile PACIENŢILOR unui SPITAL din Craiova