Sinucidere la Spitalul Judeţean Focşani. O femeie s-a aruncat de la etajul patru

O femeie în vârstă de 65 de ani, internată la Spitalul Judeţean Focşani în urmă cu trei zile după o tentativă de suicid, a murit, vineri dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al patrulea al unităţii medicale.

03 mai 2013, 08:48
Sinucidere la Spitalul Judeţean Focşani. O femeie s-a aruncat de la etajul patru

Tragicul incident a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Pelin. Aceasta a precizat că femeia în vârstă de 65 de ani, din localitatea Câmpineanca, fusese internată în spital în data de 30 aprilie, în urma unei tentative de suicid. Atunci, femeia ar fi înghiţit medicamente şi insecticid, scrie Mediafax.

„Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, infirmiera din salon nu a avut timp să intervină. Pacienta a primit tot sprijinul cadrului medical şi părea că starea ei psihică era bună şi depăşise momentul. Pacienta s-a dus să deschidă geamul, iar cei din salon nici nu au realizat când s-a aruncat. Se face o anchetă, a fost anunţată şi poliţia”, a declarat, la România TV, Alina Pelin.

Femeia a căzut pe capota unei maşini parcate în curtea unităţii spitaliceşti, fiind grav rănită.

Medicii au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără succes.

Conducerea Spitalului Judeţean Focşani a anunţat că va face o anchetă internă pentru a stabili dacă este vorba despre vreo neglijenţă a personalului medical.