Sinucidere prin accident, în Prahova. Un tânăr a intrat cu maşina într-un pom. Ce a făcut cu câteva momente înainte de tragicul gest

Un tânăr de 26 de ani, din Ariceștii Rahtivani, a murit aseară în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 144, între Nedelea și Florești.

10 mai 2019, 08:03

Înainte de a se urca la volanul unui Opel Corsa, cu care a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, Iulian Elvis Constantinescu ar fi trimis mesaje de adio mai multor cunoscuți, anchetatorii studiind acum ipoteza unei sinucideri, scrie observatorulph.ro.

Încă nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care ar fi recurs la acest gest, mai ales că tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni psihice și nici nu se despărțise recent de vreo iubită.

Citeşte şi A murit George Daniel, tânărul motociclist rănit într-un cumplit accident, chiar în ziua de Paşte

Prietenii și cunoscuții au postat pe pagina lui de Facebook numeroase mesaje de condoleanțe:

Nu pot sa cred! Îmi este greu sa cred că ai plecat atât de repede de printre noii! Un băiat sincer, un caracter puternic educat și iubit, un suflet prea tânăr pentru a părăsi aceasta lume. Rămas bun, Elvis!

E atât de trist si greu de crezut pentru ce s-a întâmplat, cate planuri aveai zilele trecute? Si cu câtă bucurie le spuneai? Dumnezeu sa te odihnească în pace prietene ,drum lin printre îngeri!

Dumnezeu sa te ierte, fratiorul meu!

Dumnezeu sa te ierte, suflet bun!