Sinucidere ratată la Sinaia. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat din Prahova se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat în faţa trenului, la Sinaia. Incidentul s-a petrecut în apropierea gării. Rănit grav, omul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Bucureşti.

05 aug. 2014, 12:19
Sinucidere ratată la Sinaia. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

Martorii povestesc că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa unui tren care circula pe ruta Buşteni-Sinaia, informează România TV. A fost târât câţiva metri pe şine. În urma impactului violent, omul a fost lovit la cap şi a rămas fără o mână şi un picior. Speriat, mecanicul a oprit trenul şi a sunat la 112.

Citeşte şi Accident pe calea ferată. Un tren a deraiat, un bărbat a fost strivit de vagoane VIDEO

La faţa locului au intervenit imediat medicii din Sinaia, care au acordat primul ajutor. Pentru că starea bărbatului este gravă, el a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citeşte şi Biciclist accidentat mortal de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată, lângă Bucureşti

„A fost un accident feroviar, tentativa autolitica, care s-a soldat cu un politraumatism, cu amputatie de membru inferior stang, membru superior stang, cu fracturi inchise…stare critica, instabil hemodinamic”, a declarat Bianca Doroftea, medic la spitalul Orăşenesc Sinaia. Deocamdată identitatea bărbatului este necunoscută. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.