Sinucidere şocantă în faţa mai multor oameni. Un cioban şi-a luat viaţa din cauza subvenţiilor de la APIA

Gest şocant al unui cioban din Argeş. Omul s-a sinucis folosindu-se de un animal. Mai mulţi săteni au privit uluiţi scena fără să-și dea seama ce se întâmplă. Din primele informaţii, omul era supărat din cauza subvenţiilor de la APIA.

11 apr. 2016, 07:05
Sinucidere şocantă în faţa mai multor oameni. Un cioban şi-a luat viaţa din cauza subvenţiilor de la APIA

Constantin Anghel , în vârstă de 37 ani, din Ialomiţa era angajat cioban la o stână din comuna Rucăr, sat Sătic, undeva în punctul Valea Largă. Duminică seara, bărbatul şi-a pus capăt zilelor legându-şi o funie de căpăstrul unui măgar.

„Acum trei zile a fost bătut crunt de Cartelă (Dan Butnaru) omul lui Călău (n. red. Mihai Ţuluca). Atunci era şi Poliţia de faţă că se reclamase furtul oilor, le luase stăpânul lor. E tot un circ pe oile astea pentru banii care se dau de la APIA. S-a speriat omul şi s-a omorât că îl tot ameninţau că îl omoară ei. Era un băiat muncitor, vai de capul lui. S-a speriat săracul! Banii ăştia iau minţile unora şi mor oameni nevinovaţi”, au declarat martorii.

Potrivit ziarexclusiv.info, se pare că ciobanul s-a speriat de circul dintre Nae Cioplei şi Mihai Ţuluca, de ameninţările venite din partea lui Cartelă şi ale lui Călău şi şi-a luat viaţa.

Vezi şi: Crimă la o stână din Arad. Un cioban a fost ucis de un adolescent în vârstă de 16 ani