Sinucidere şocantă la Hollywood. O actriţă cunoscută din mai multe seriale s-a sinucis la 28 de ani

Camila Maria Concepcion, actriţă, activistă transsexuală şi scenaristă a serialelor "Gentefied" şi "Daybreak", s-a sinucis miercuri la vârsta de 28 de ani, a anunţat agentul său de presă.

27 feb. 2020, 07:12
Sinucidere şocantă la Hollywood. O actriţă cunoscută din mai multe seriale s-a sinucis la 28 de ani

Suntem trişti şi neconsolaţi în urma morţii Camilei Concepcion. A fost angajată ca asistentă de scenariştii noştri, dar şi-a găsit repede calea spre inimile noastre ca soră, scriitoare şi prietenă„, a anunţat echipa serialului „Gentefied” într-un comunicat.

Camila Maria Concepcion, născută în California şi absolventă a Universităţii Yale, lucra în echipa de scenarişti de la „Gentefied”, un serial de televiziune bilingv – în spaniolă şi engleză – lansat recent şi care prezintă viaţa unei familii americano-mexicane care supravieţuieşte cu greu într-un cartier latino din Los Angeles.

Concepcion era militantă şi reprezentantă pentru mass-media a comunităţii LGTB şi latino. Scenarista a vorbit despre drepturile persoanelor transsexuale la United States of Women Summit, alături de artista Micah Bazant, poeta Audrey Kuo şi comentatoarea politică Sally Kohn. Ea a participat şi la iniţiativa 5050by2020, creată pentru a promova diversitatea şi incluziunea în televiziune, cinematografie şi artă.

Serialul la care lucra, „Gentefied”, a intrat săptămâna trecută în catalogul Netflix, după premiera care a avut loc în estul oraşului Los Angeles, cunoscut pentru comunitatea sa latino.