Sinucidere şocantă: Şi-a injectat soluţie de curăţat geamuri în venă

Un tânăr din Suceava s-a sinucis cu soluţie de spălat geamuri. Bărbatul de 28 de ani şi-a injectat lichidul toxic în venă şi a fost găsit în agonie de către vecini, care au chemat salvarea. El a fost dus în comă la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, potrivit România TV.

01 apr. 2013, 20:41
Sinucidere şocantă: Şi-a injectat soluţie de curăţat geamuri în venă

Vecinii l-au auzit pe tânăr cum gemea în garsoniera sa. Au spart uşa şi l-au găsit inconştient, prăbuşit la pământ.

„În urma investigaţiilor a fost stabilit că prezintă leziuni pulmonare cu aspect de bronhopnumonie, tbc. La nivelul cotului bilateral, prezenta urme de înţepături”, a declarat Tiberius Brădăţean, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava.

Poliţiştii spun că în garsoniera tânărului au găsit o seringă şi un recipient cu soluţie de spălat geamurile. Cel mai probabil el şi-a injectat lichidul, ori pentru a se sinucide ori pentru a se droga.

„În cauză se continuă cercetările, urmează ca în funcţie de rezultatul necropsiei să se dispună procedural”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Tânărul era grav bolnav de plămâni şi avea şi probleme cu poliţia. Medicii legişti urmează să stalibească din ce cauză s-a produs decesul.