Soţie de senator, spulberată pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de camere VIDEO

O soţie de senator a fost lovită de un șofer neatent pe trecerea de pietoni din faţa unei şcoli din Constanța. În urma accidentului, femeia a ajuns la spital în stare gravă. Șoferul susține că nu a văzut-o pentru că era întuneric.

18 dec. 2019, 20:57
Soţie de senator, spulberată pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de camere VIDEO

Persoana lovită este soţia senatorului Vergil Chiţac. Ulterior, parlamentarul a publicat un mesaj pe Facebook în care atrage atenția asupra slabei iluminări a trecerilor pentru pietoni din Constanța. „Luni dimineață, la ora 7.00, soția mea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la Școala 23 de pe strada Dezrobirii. Un șofer neatent a intrat în ea provocându-i multiple răni și contuzii… la cap și pe tot corpul. Sigur că nu are nici o scuză, însă explicația șoferului a fost că nu a văzut-o. Spre meritul lor, cei de la SMURD au venit rapid și au dus-o la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe-n.r.) unde am găsit-o și eu.

Discutând cu polițiștii am aflat că mai erau câțiva accidentați în situații similare. Zilnic în orașul nostru, mai ales în diminețile când încă e întuneric, se întâmplă astfel de grozăvii din cauza proastei iluminări a trecerilor de pietoni. În ultimii ani, în zona aceea au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgență iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni. Stau totuși și mă întreb de ce, în ciuda atâtor accidente, nimeni din primărie sau de la poliție, nu a analizat și reparat această deficiență. Câți oameni mai trebuie să sufere sau să moară pentru că ei să ia măsuri, banale de altfel…„, a scris Vergil Chițac, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, un alt accident rutier a avut loc miercuri seara în Constanţa, pe strada Baba Novac. Trei maşini au fost implicate în coliziune, 5 persoane, toate de sex feminin (inclusiv şoferiţele), fiind rănite.