Sistemul de plată a taxelor, blocat în toată ţara. Cozi uriaşe la direcţiile de taxe şi impozite

Sistemul de plată a taxelor este blocat, marţi, în toată ţara. Sute de persoane au format cozi uriaşe la direcțiile de taxe și impozite.

05 ian. 2021, 15:28
Sistemul de plată a taxelor, blocat în toată ţara. Cozi uriaşe la direcţiile de taxe şi impozite
Sistemul de plată a taxelor, blocat în toată ţara

Sistemul de plată a taxelor, blocat în toată ţara. Sute de persoane s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii  la direcțiile de taxe și impozite din toată țara.

Sistemul de plată a taxelor, blocat în toată ţara

Fără măști și fără să păstreze distanța, oamenii au aşteptat zeci de minute la coadă. Marţi după-amiază, însă, aceştia au fost anunţaţi că sistemul de plată a taxelor s-a blocat.

Citeşte şi Coadă la taxe şi impozite şi pentru locuri de parcare la început de an

Reamintim că şi ieri, 4 decembrie, în Capitală şi în alte oraşe din ţară au fost cozi la mai multe ghişee de taxe şi impozite. Mulţi cetăţeni au vrut să scape de o grijă şi să înceapă anul fără datorii la bugetul local. Şi luni au fost şi situaţii în care oamenii nu au putut plăti din cauza unor probleme tehnice, potrivit stiriletvr.ro.

Puteţi evita cozile uriaşe dacă alegeţi să vă plătiţi taxele pe Internet, cu ajutorul site-ului Ghișeul.ro. Până în prezent sunt peste 750.000 de români care s-au înregistrat pe această platformă și fac plăți online.

În București și în alte orașe, nivelul taxelor locale a crescut ușor, cu aproximativ trei procente, după ce a fost indexat cu rata inflației. Majorarea este de câțiva lei, în funcție de taxă. Contribuabilii care plătesc impozitele locale până pe 31 martie au parte de o reducere de 10%.