Site-ul ANAF, blocat temporar pe fondul aglomeraţiei pentru depunerea Formularului 600

Site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - www.anaf.ro - s-a blocat, luni, în condiţiile în care 210.000 de contribuabili trebuie să descarce şi să completeze, până la 31 ianuarie, Formularul 600 privind veniturile din activităţi independente, pentru determinarea contribuţiilor sociale.

22 ian. 2018, 11:15
Site-ul ANAF, blocat temporar pe fondul aglomeraţiei pentru depunerea Formularului 600

La încercarea de a accesa www.anaf.ro, apare un mesaj în limba engleză din care reiese că serverul a întâmpinat „o eroare internă sau o configurare greşită” şi nu a putut să completeze solicitarea.

Reprezentanţii ANAF au explicat, potrivit Mediafax, că disfuncţionalitatea a intervenit pe fondul aglomeraţiei create de depunerea Formularului 600 şi că personalul de specialitate lucrează pentru remedierea situaţiei.

Declaraţia 600. Cine trebuie să o depună? Află până când poţi trimite la ANAF FORMULARUL 600

ANAF a anunţat că 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligaţia de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 în vederea determinării contribuţiei de asigurări sociale (CAS) şi a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS). Formularul se adresează persoanelor care obţin venituri din activităţi independente.

Aberaţii fiscale. FORMULARUL 600: Cum poţi ajunge să datorezi statului mult mai mulți bani decât ai încasat din activități independente