Site-ul unde stai la coadă ca să intri. Cea mai EXCLUSIVISTĂ PAGINĂ WEB acceptă un singur vizitator pe minut

Cu toate că majoritatea site-urilor vor să aibă cât mai mulţi vizitatori în acelaşi timp, există unul singur care încalcă regulile. Astfel, acesta permite accesul unui singur om, o dată la 60 de secunde. 

28 iul. 2015, 18:31

Most Exclusive Website este un concept inedit, însă puţini ştiu ce se află dincolo de cronometru şi exclusivitate. Practic, site-ul este ca o linie de aşteptare la bancă sau la magazin.

Citeşte şi Mai multe site-uri ale guvernului canadian au fost paralizate cibernetic de hackeri

Astfel, intri pe site, te înscrii cu numele şi iei un bilet. Ulterior, vei avea de aşteptat pentru a vedea ce se află dincolo de cronometru. Fiecare vizită durează 60 de secunde, după care eşti dat afară şi intră altcineva. În orice secundă listă de aşteptare este de câteva zeci sau sute de persoane, astfel că cei care doresc să îl acceseze trebuie să consume o bună parte din timpul lor. Mai mult, cel care a creat site-ul spune că până acum, însumat, cei care au vrut să intre pe site au aşteptat 48 de ani. Cu toate acestea un utilizator de Reddit care a reuşit să intre, spune că întreg site-ul este de fapt o galerie foto cu pisici.

Citeşte şi Un cofondator al site-ului Pirate Bay a fost condamnat la trei ani şi jumătate de ÎNCHISOARE