Site-ul vioricadancila.ro a ajuns în INSTANŢĂ. Romarg SRL şi ICI Bucureşti, date în judecată de PSD şi Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă și PSD au dat în judecată cel mai mare furnizor de găzduire a domeniilor de internet din Romania (Romarg SRL) și cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România (ICI Bucureşti) pentru domeniul www.vioricadancila.ro.

21 sept. 2019, 18:43
Site-ul vioricadancila.ro a ajuns în INSTANŢĂ. Romarg SRL şi ICI Bucureşti, date în judecată de PSD şi Viorica Dăncilă

Procesul a fost deschis la Tribunalul București pe 2 septembrie, pentru „drepturi de proprietate intelectuală” și primul termen de judecată este pe 10 octombrie, potrivit portalului instantelor de judecata.

Momentan adresa vioricadancila.ro nu poate sa fie accesată.

„Pagina web de la http://vioricadancila.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web”, scrie pe internet.

Viorica Dăncilă, intrare electorală pe coloana sonoră a filmului Rocky III şi atac sub centură la adresa lui Klaus Iohannis VIDEO

În registrul de domenii RoTLD apare că proprietarul adresei de internet vioricadancila.ro este o „persoană fizică” și că domeniul se află pe serverele Romarg. Se mai mentioneaza ca domeniul se afla pe rolul justitiei intr-un dosar cu numarul 26067/3/2019, identic cu numarul dosarului de la Tribunalul Bucuresti.

Domeniul vioricadancila.ro a fost inregistrat pe 7 iunie.