SITUAŢIA DRUMURILOR: Restricţii de tonaj pe cinci tronsoane

SITUAŢIA DRUMURILOR. Centrul Infotrafic al IGPR informează că nu mai sunt drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, restricţii de tonaj fiind însă valabile la această oră pentru cinci sectoare de drumuri naţionale din estul ţării.

04 feb. 2014, 08:52
SITUAŢIA DRUMURILOR: Restricţii de tonaj pe cinci tronsoane

SITUAŢIA DRUMURILOR. Din cauza vântului care a spulberat zăpada pe partea carosabilă, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar în unele situaţii inclusiv a acelora de peste 3,5 tone, pe următoarele tronsoane ale unor drumuri naţionale:

  • DN 24C Manoleasa – Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani) – restricţie pentru autovehiculele cu m.t.m.a mai mare de 7,5 tone;
  • DN 29 Săveni – Manoleasa (judeţul Botoşani) – restricţie pentru autovehiculele cu m.t.m.a mai mare de 7,5 tone;
  • DN 29A Darabani – Rădăuţi-Prut (judeţul Botoşani) – restricţie pentru autovehiculele cu m.t.m.a mai mare de 7,5 tone;
  • DN 24D Bălăbăneşti – Cuca (judeţul Galaţi) – restricţie pentru autovehiculele cu m.t.m.a mai mare de 3,5 tone;
  • DN 7C, între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu), restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone (pericol de avalanşă).

De asemenea, în judeţul Constanţa a fost ridicată, în această dimineaţă, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 3 Ostrov – Băneasa.