Situaţie disperată anunţată de Ministerul Sănătăţii iranian. Coronavirusul ucide un om la fiecare 10 minute

Noul coronavirus ucide în Iran câte un om la fiecare zece minute, a scris joi pe Twitter purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, în contextul în care numărul deceselor provocate de focarul de COVID-19 din această ţară, cea mai afectată din Orientul Mijlociu, a ajuns la 1.284.

19 mart. 2020, 14:25
Situaţie disperată anunţată de Ministerul Sănătăţii iranian. Coronavirusul ucide un om la fiecare 10 minute

Pe baza informaţiilor noastre, la fiecare zece minute o persoană moare de coronavirus şi în jur de 50 devin infectate cu virusul în fiecare oră în Iran„, a transmis purtătorul de cuvânt Kianush Jahanpur.

În Iran, numărul deceselor a ajuns joi la 1.284, a informat un oficial din cadrul Ministerului Sănătăţii din această ţară, pentru televiziunea de stat.

Citeşte şi COVID-19. Spania a înregistrat 169 de morţi în ultimele 24 de ore. Experţii spun că ţara se apropie de vârful epidemiei

De asemenea, numărul cazurilor de infectare a urcat la 18.407 în Republica Islamică.

Cu 149 de decese noi în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 1.284. Din păcate am avut 1.046 de noi cazuri de infectare de ieri (miercuri – n.r.)”, a declarat ministrul adjunct al Sănătăţii, Alireza Raisi.