Situaţie disperată la Pandurii. Narcis Răducan: E imposibil să rezistăm mai mult de câteva zile

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat pe pagina personală de Facebook că va întrerupe programele de sponsorizare către clubului Pandurii Târgu Jiu.

19 feb. 2016, 13:39
Situaţie disperată la Pandurii. Narcis Răducan: E imposibil să rezistăm mai mult de câteva zile

În urma rezultatelor financiare care prevăd o potențială pierdere record, consider de la sine înțeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepție de la această regulă.

Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria „și alte plăți„, a scris ministrul Victor Grigorescu.

Citeşte şi Angajaţii CE Oltenia care vor să plece din companie vor primi şase salarii compensatorii

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a explicat situaţia disperată în care a fost aruncată echipa, în urma acestei măsuri. „Vă daţi seama că este o lovitură directă, mai greu de atât nu se poate. Avem două luni de întârziere la salarii şi bonusurile aferente lunii noiembrie… E aproape imposibil să continuăm mai mult de câteva zile. E deja prea mult. Nu avem cum să rezistăm şi e nevoie de mai multă analiză, pentru că e visul oltenilor… Suntem singură echipa din Oltenia care joacă în play off momentan. Ar fi păcat să mai dispară o echipa în plin campionat„, a spus Narcis Răducan, la Dolce Sport.