Situaţie disperată la Pandurii. Narcis Răducan: E imposibil să rezistăm mai mult de câteva zile

Publicat: Vineri, 19 Februarie 2016 15:39 // Actualizat: Vineri, 19 Februarie 2016 15:39 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat pe pagina personală de Facebook că va întrerupe programele de sponsorizare către clubului Pandurii Târgu Jiu.

"În urma rezultatelor financiare care prevăd o potențială pierdere record, consider de la sine înțeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepție de la această regulă.

Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria "și alte plăți", a scris ministrul Victor Grigorescu.

Citeşte şi Angajaţii CE Oltenia care vor să plece din companie vor primi şase salarii compensatorii

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a explicat situaţia disperată în care a fost aruncată echipa, în urma acestei măsuri. "Vă daţi seama că este o lovitură directă, mai greu de atât nu se poate. Avem două luni de întârziere la salarii şi bonusurile aferente lunii noiembrie... E aproape imposibil să continuăm mai mult de câteva zile. E deja prea mult. Nu avem cum să rezistăm şi e nevoie de mai multă analiză, pentru că e visul oltenilor... Suntem singură echipa din Oltenia care joacă în play off momentan. Ar fi păcat să mai dispară o echipa în plin campionat", a spus Narcis Răducan, la Dolce Sport.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 16:01
... Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat pe pagina personală de Facebook că va...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H