Situaţie dramatică la Dinamo. Fotbaliştii, daţi afară din case!

Problemele financiare de la Dinamo şi neplata salariilor continuă să-i afecteze pe jucători, cu doar câteva zile înainte de reluarea Ligii 1. Patru fotbalişti au fost daţi afară din apartamente, pentru că nu şi-au plătit chiriile.

08 ian. 2021, 16:18
Situaţie dramatică la Dinamo. Fotbaliştii, daţi afară din case!

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar patru dintre ei au plecat din apartamentele închiriate! Paul Anton, Deian Sorescu, Andreas Mihaiu și Geani Crețu se vor caza la Hotelul Pheonicia, unul dintre sponsorii lui Dinamo.

Dinamo, tot fără bani

Deși li se promisese că azi vor încasa o parte din banii, jucătorii încă nu au primit niciun euro din sumele restante. „Situația e neagră, ca întotdeauna. Nu v-ați obșinuit?”, au spus jucătorii pentru GSP.

Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. Dezvăluirea lui Mitică Dragomir: „Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo!”

Dinamo a avut un joc școală la Mogoșoaia, iar fotbaliştii i-au așteptat pe conducători să le dea vești despre salarii, dar aceștia nu au sosit.

„Nu știm încă dacă ne vom antrena mâine! Vom decide la Săftica, toți băieții. Ar trebui să intervină LPF și FRF pentru că în acest moment suntem ai nimănui. Managementul clubului poate să facă ce vrea cu noi. Poate exista riscul să ne fie aplicate sancțiuni, dacă nu ne antrenăm. Vom vedea mâine. Nu mai crede nimeni că vin banii, dar atât timp cât ești sub contract cu clubul, ori pleci de comun acord, ori pe propria răspundere. Noi ne-am făcut speranțe, am venit cu iluzii, dar șefii ne-au oferit până acum doar dezamăgiri”, spun jucătorii lui Dinamo.

Cei care vor să salveze clubul de la faliment vor să-i convingă pe jucători să mai rabde două săptămâni pentru plata salariilor, mai ales că DDB a anunțat că va semna contracte de sponsorizare cu două companii mari.