SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Arad. Un bărbat în cărucior, batjocorit de autorităţi după un accident VIDEO

Un bărbat din Arad trăieşte într-un cărucior din cauza unui accident suferit acum un an. El nu primeşte pensie de handicap pe motiv că nu e suficient de invalid. Disperat, el a trimis scrisori către preşedintele Klaus Iohannis şi către Guvern, dar nu a primit niciun răspuns. În tot acest timp, şoferul care l-a rănit grav şi care i-a ucis mama în acelaşi accident, este liber, informează România TV.

29 nov. 2016, 15:21
SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Arad. Un bărbat în cărucior, batjocorit de autorităţi după un accident VIDEO

În momentul accidentului, bărbatul ieşise cu mama sa la poartă. Au traversat strada, când un şofer care circula cu viteză i-a lovit în plin şi i-a proiectat la zeci de metri distanţă. Femeia a murit pe loc, iar fiul ei a fost imobilizat la pat câteva luni. Apoi, a rămas în scaun cu rotile. Şoferul vinovat s-a ales doar cu permisul suspendat pe o perioadă de 3 luni.

A postat deja pe Facebook: „Mi se rupe, am permis, din nou”. Conduce prin faţa casei. Conduce vorbind la telefon cu cotul pe geam sau conduce cu mâna întinsă pe geam. Pur şi simplu mă sfidează şi mă provoacă„, a spus bărbatul.

Înainte de a fi lovit de maşină, bărbatul avea gradul 2 de handicap după ce suferise un accident mai vechi, şi era considerat inapt de muncă. În luna octombrie a acestui an, autorităţile l-au anunţat că nu se mai încadrează în gradul de handicap. Bărbatul nu mai primeşte acum nici pensie, locuieşte singur, şi abia reuşeşte să supravieţuiască.

Bărbatul invalid a făcut apel şi către preşedintele Klaus Iohannis şi către Guvern, însă nu a primit niciun răspuns până acum.

Citeşte şi Bărbat lovit mortal pe autostradă. Şoferul a declarat că nu l-a văzut la timp din cauza întunericului