Situaţie incredibilă în Braşov. Locuitorii unei comune nu pot vota, din cauză că au buletinele la magazin, unde iau mâncare pe datorie

ALEGERI LOCALE 2020. Situaţie cel puţin ciudată la Ormeniş, în judeţul Braşov, unde un apel la 112 a anunțat că proprietarul unui magazin-bar ar fi ajuns în posesia mai multor cărți de identitate, pe care nu vrea să le restituie. 

27 sept. 2020, 12:32
Situaţie incredibilă în Braşov. Locuitorii unei comune nu pot vota, din cauză că au buletinele la magazin, unde iau mâncare pe datorie

ALEGERI LOCALE 2020. Este vorba despre aproximativ 90 de carți de identitate, reținute de proprietarul societății pentru că le-a dat pe datorie alimente, posesorilor lor. A fost anunțată și Gruparea Mobilă de Jandarmi, iar întregul scandal s-a lăsat cu dosar penal, după cum scrie newsbv.ro.

Citeşte şi Scene violente în Dolj! Primarul a sărit la bătaie la fiul contracandidatului său

UPDATE: Până în prezent, cinci persoane au sesizat în scris cadrele de poliție cu privire la aceste aspecte, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

,,La data de 26 septembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale, ar fi oprit în gaj, mai multe cărți de identitate ca și garanție la unele cumpărături efectuate la societatea pe care o reprezintă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor„, a declarat pentru newsbv.ro comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.