SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Timişoara. O femeie a născut în staţia de tramvai

Un copil s-a nascut chiar intr-o statie de tramvai din Timisoara. Mama micutului a simtit ca ii vine sorocul si s-a gandit ca poate ajunge la maternitate cu un tramvai.

29 iun. 2015, 10:05
SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Timişoara. O femeie a născut în staţia de tramvai

Femeia insarcinata a simtit ca trebuie sa nasca, a pornit la drum, insa cand a ajuns in statia de tramvai a simtit ca bebelusul se pregateste sa vina pe lume, grabit, potrivit opiniatimisoarei.ro. Femeia a inceput sa tipe de durere, iar o alta femeie, care se afla in statie, a intins-o pe jos si a asistat-o. Intre timp, ceilalti oameni au sunat la numarul de urgente 112 pentru a chema o ambulanta.

In doar trei minute a ajuns echipajul de la Ambulanta la fata locului, iar medicii au constatat ca femeia nascuse deja. Tot ce au mai putut face a fost sa taie cordonul ombilical al copilului si sa il aspire.

Culmea, cand sa plece cu mama si copilul la maternitate, echipajul de pe Ambulanta a constatat ca s-a defectat usa laterala a masinii. A fost nevoie de a doua ambulanta pentru ca femeia şi nou-nascutul sa ajunga la spital.

„Li s-a stricat rola de la usa laterala, astfel ca au chemat o a doua ambulanta pentru a prelua mama si copilul si a-i transporta la maternitate”, a declarat Carmen Dehelean, director medical la Serviciul de Ambulanta Timis.

Fetita nascuta in statia de tramvai are o greutate de 3.950 de grame si este perfect sanatoasa.

Femeia nu era la prima nastere. Aceasta mai are acasa inca cinci copii. Pe ultimii patru i-a nascut in ambulanta. Niciunul dintre cei cinci copii mai mari ai tinerei de 28 de ani nu locuieste cu aceasta, ci sunt dati in grija statului, aflandu-se in centre de plasament. Potrivit managerului Spitalului Judetean, in ultima perioada, femeia obisnuia sa doarma la Adapostul de Noapte de pe bulevardul Constantin Brancoveanu.