Situaţie incredibilă la Spitalul Judeţean Baia Mare. Pacienţii se plâng că sunt muşcaţi de purici

Pacienţii care vin să se trateze la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr Constantin Opriş" din Baia Mare se plâng că sunt muşcaţi de purici. Cei din conducere recunosc problema apărută, însă arată cu degetul tot spre pacienţi şi spun că bolnavii ar putea să fi adus puricii în spital.

28 iun. 2013, 12:01
Situaţie incredibilă la Spitalul Judeţean Baia Mare. Pacienţii se plâng că sunt muşcaţi de purici

Masaj, kinetoterapie, fizioterapie, sunt doar câteva din cabinetele care fac parte din Secţia de Balneofizioterapie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Acestea au fost dezinfectate pentru că pacienţii s-au plâns că au fost muşcaţi de purici, scrie actualmm.ro.

Da, se pare că au fost două-trei cazuri (de pacienţi n.r) care s-au plâns de aşa ceva. Nu este exclus ca să fie aduşi chiar de către ei de-acasă pentru că nu putem să stăm lângă fiecare bolnav sau aparţinător care intră în spital să îi facem igiena. Aici în spital intră foarte mulţi oameni într-o zi. Sigur că noi avem serviciul de dezinsecţie şi s-au făcut toate operaţiunile” a declarat dr. Vasile Pop.

Până când se va remedia problema, pacienţii care au nevoie de tratamente în cadrul Secţiei de Balneofizioterapie încearcă să ignore mirosul înţepător emanat de soluţiile utilizate pentru dezinsecţie.

Citeşte şi Spitalul Sf. Constantin Braşov, în finala pentru desemnarea celui mai curat spital din Europa