Situaţie penibilă pentru rapperul american 50 Cent: A încercat să SĂRUTE o reporteriţă VIDEO

Artistul 50 Cent a fost surprins într-o situaţie penibilă, când a încercat să sărute o reporteriţă, în timpul unui interviu. Tânăra era în direct, prezentând o importantă cursă de maşini din NASCAR, Daytona 500. Cei doi s-au întâlnit în mulţime.

25 feb. 2013, 12:00
Situaţie penibilă pentru rapperul american 50 Cent: A încercat să SĂRUTE o reporteriţă VIDEO

Erin Andrews, tânăra reporteriţă, a rămas surprinsă de intenţia bărbatului, de a o săruta. Într-o încercare disperată de a-l opri, ea a întors obrazul, buzele rapperului oprindu-se pe partea stângă a feţei. Cu toate că plănuia un interviu mai amplu, femeia a încercat să plece cât mai repede de lângă vedetă. Acesta a urmat-o, atingându-i spatele.

Incidentula avut loc în cursul zilei de duminică, el fiind postat pe Youtube în aceeaşi zi. În mai puţin de 24 de ore, el a fost vizionat de peste un milion de persoane, fiind vizibil chiar pe contul oficial al NASCAR. Camera postului de televiziune FOX a surprins momentul în care buzele rapperului se îndreptau cu viteză spre reporteriţă. Ulterior, ea a întors capul, vizibil jenată. Chiar mai mult, Andrew a fost auzită în microfon în timp ce ii spunea rapperului că trebuie să vorbească cu Danica Patrick, prima femeie din lume care a participat la cursa de maşini Daytona 500, înainte să îl întrebe pe 50 Cent cum se simte.

Citeşte şi: Au şi alţii cocalarii lor! 50 Cent pozează cu teancuri de bani pentru pagina de Twitter