Situație ȘOCANTĂ în Capitală! Doi tineri au fost găsiți înghețați de jandarmi

Doi tineri au fost găsiți înghețați de către jandarmi pe o bancă de pe un bulevard din Capitală. Cei doi erau la un pas de un șoc hipotermic, conform jandarmilor.

09 mart. 2021, 14:37
Situație ȘOCANTĂ în Capitală! Doi tineri au fost găsiți înghețați de jandarmi

Situație ȘOCANTĂ în Capitală! Cei doi, un băiat de 23 de ani și o fată în vârstă de 21 de ani, erau îmbrăcați sumar, însă păreau îngrijiți. Jandarmii au încercat să îi trezească, însă tinerii nu au avut nicio reacție, ci tremurau, aflându-se la un pas de un șoc hipotermic.

După acordarea ajutorului medical, tinerii au început să-și revină. Deocamdată nu este clar care a fost motivul pentru care tinerii se aflau în stare de șoc. Jandarmeria Româna a atras atenția cu privire la această situație și la faptul că acest gen de situație ar fi putut avea un final tragic, totul din cauza unor alegeri nefericite.

Citește și: Acestea sunt judeţele unde persoanele din etapa a III-a se pot programa la vaccinul COVID. Anunţul făcut de Valeriu Gheroghiţă

Situație ȘOCANTĂ în Capitală! Doi tineri au fost găsiți înghețați de jandarmi

”Doi tineri, în miez de noapte, întinși pe o bancă de pe un bulevard din Capitală. Erau îmbrăcați sumar, dar îngrijit. Păreau a dormi. Jandarmii au mers lângă ei și au încercat să îi trezească, pentru a afla ce se întâmplă cu ei. Însă tinerii nu au avut nicio reacție. Tremurau. Era clar că orele petrecute în frig i-ar fi putut aduce pe cei doi în șoc hipotermic. Colegii noștri le-au verificat semnele vitale și au cerut de urgență sprijinul unui echipaj medical, încercând, până la sosirea acestuia, să încălzească trupurile înghețate. După acordarea ajutorului medical, tinerii au început să își revină. Băiatul, 23 de ani, fata doar 21. Nu știm ce îi adusese în starea de șoc. Nu erau foarte coerenți, însă informațiile pe care au reușit să le obțină i-au ajutat pe colegii noștri să contacteze părinții, care, evident, erau îngrijorați. O situație care ar fi putut avea un final tragic, din cauza unor alegeri nefericite. E nevoie de răbdare, tact și comunicare permanentă care să ajute tinerii să înțeleagă care este, de fapt, adevăratul sens al libertății” , se arată în mesajul Jandarmeriei postat pe Facebook.

Citește și: Ce spun directorul medical şi şeful secţiei ATI ai Spitalului Judeţean Sibiu despre acuzaţiile de „omor”: „Şi eu am omorât oameni” e recunoașterea unei omucideri


loading...
Partenerii noștri