Situaţie şocantă la Institutul Oncologic din Capitală. Morţii au fost încurcaţi la morgă şi trimişi la familii diferite

Publicat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 19:27 // Actualizat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 21:03 // Sursa: romaniatv.net

Angajații de la morga Institutului Oncologic au încurcat cadavrele a două femei care au murit de cancer. Aceștia au trimis trupurile femeilor la familii diferite, iar când acestea se pregăteau de înmormântare polițștii au oprit ceremoniile. După aceea, rudele celor două femei decedate s-au întâlnit pentru a-şi schimba morţii.

"Au fost două paciente decedate în aceeaşi zi, dar preluate de familii în zile diferite. Una fost preluată la Piteşti, joi, iar cealaltă, vineri, la Bacău, ambele fiind preluate de către soţi. Celor de la Bacău, când au ajuns, le-a spus fiica femeii decedate că aceea nu este mama ei. De aici a început tevatura. Au sunat să ia legătura cu asistentul de anatomie-patologică. Imediat, s-a luat legătura şi cu cei de la Piteşti, care o aveau la capelă şi nu ştiu cum de nu şi-au dat seama", a explicat Lidia Kajanto, managerul Institutului Oncologic Bucureşti.

Aceasta a precizat că s-a respectat procedura în sensul că aparţinătorii au semnat pentru preluarea cadavrelor după ce au identificat persoanele decedate.

"Aparţinătorul semnează când pleacă de la morgă cu decedatul. Avem toate documentele cu semnăturile, motiv pentru care am demarat o anchetă internă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. I-am întrebat pe aparţinători cum de nu şi-au recunoscut rudele şi au spus că nu şi-au dat seama. Astăzi (sâmbătă- n.r.) au venit ambii soţi şi s-a făcut schimbul", a adăugat Lidia Kajanto, managerul IOB.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Institutul Oncologic Bucureşti Lidia Kajanto morti incurcati la morga
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H