Slăbeşte cinci kilograme într-o singură săptămână! Dieta cu salata de roşii, secretul unei siluete de invidiat

Daca te-ai plictisit de kilogramele in plus ce-ti dau batai de cap si vrei sa ai o silueta de invidiat, numai buna de etalat la plaja, iti propunem sa urmezi dieta cu rosii. Vei slabi cinci kilograme, intr-o singura saptamana.

10 mai 2018, 19:23
Slăbeşte cinci kilograme într-o singură săptămână! Dieta cu salata de roşii, secretul unei siluete de invidiat

Rosiile sunt o sursa excelenta de vitamine A, si C, are un continut bogat de apa, fapt pentru care sunt benefice pentru organism.

Conform specialistilor, doar 100 de grame de rosii ofera organismului o jumatate din necesarul de vitamine A si C, care maresc rezistenta organismului in fata infectiilor, vitamine din complexul B, foarte bune pentru intarirea sistemului imunitar, si vitamina E, care limiteaza depunerea colesterolului pe vasele sangvine.

Incearca dieta cu rosii, pentru ca este usor de tinut. Spre exemplu, in prima zi poti sa consumi, la micul dejun, un ou fiert tare, o felie de branza degresata, o felie de paine integrala ori neagra, un pahar cu suc de rosii si o cafea neindulcita.

La pranz poti sa mananci 20 de grame de paste, o salata din trei rosii, ceapa verde, patrunjel si ulei de masline, ori iaurt degresat, iar seara un bol cu supa de rosii si 100 de grame de piept de pui la gratar.

In cea de-a doua zi poti sa mananci o felie de branza degresata, o rosie, doua felii de paine neagra sau integrala, ceai indulcit, supa de rosii, la pranz si peste, iar la cina salata de legume din trei rosii, doi castraveti, ceapa verde, salata verde, putin ulei de masline, suc proaspat de lamaie si un fruct la alegere.

De asemenea, in timpul acestei diete este musai sa consumi cel putin doi litri de apa pe zi si sa faci miscare. Daca nu-ti place sa alergi, mergi alert timp de 30 de minute, iar in timp rezultatele nu vor intarzia sa apara.