Slăbeşte cu dieta cu lămâie – arzi calorii şi te simţi mult mai bine. Ce să mănânci în fiecare zi

Aceasta dieta este foarte eficienta pentru ca elimina mai multe tipuri de tesut adipos. In plus, iti intareste organismul si te apara de boli. Ingrediente: 2 linguri de suc de lamaie, 2 linguri de sirop de artar, un ardei rosu mic. Mod de preparare: Pune toate ingredientele in 300ml de apa fierbinte. Vara poti folosi apa rece.  De cate ori ti-e foame, bea aceasta limonada.

12 mart. 2018, 18:44
Slăbeşte cu dieta cu lămâie – arzi calorii şi te simţi mult mai bine. Ce să mănânci în fiecare zi

In timpul dietei:  Ziua 1 – La micul dejun bea suc proaspat de portocale, la pranz bea suc de legume si la cina mananca legume la gratar sau la abur. Ziua 2 – La micul dejun bea suc de portocale sau un smoothie, la pranz mananca o supa de legume si la cina mananca legume la gratar sau la abur. Ziua 3 – Mananca supa de legume la micul dejun, legume gatite la gratar sau la albur la pranz si la cina alege una dintre cele doua variante. Aceste trei zile sunt recurente. In timpul dietei, bea sucul de lamaie de cate ori iti este foame.

Obiectivele dietei: Sa descompui si sa elimini toxinele din corp, Sa puritifici rinichii si sistemul digestiv, Sa elimini materialul de care nu este nevoie in corp si sa intaresti muschii, Sa purifici toate glandele si celulele, Sa elimini presiunea din corp. Poti tine dieta timp de 10 zile, de trei sau patru ori pe an, scrie kfetele.ro.

De asemenea, lămâia are multe beneficii pentru organism. Iată care sunt acestea: Scade riscul de apariţie a calculilor renali. Lămâile conţin o mare cantitate de acid citric, substanţă chimică care reduce excreţia de calciu şi ajută la prevenirea formării dureroaselor pietre la rinichi. Doi litri de limonadă zilnic, preparată cu suc proaspăt de lămâie – cât mai puţin zahăr posibil – sunt la fel de eficienţi precum medicamentele tip citrat. Întăreşte venele! Sucul de lămâie este bogat în bioflavonoidul (un grup de substanţe chimice antioxidante de origine vegetală) numit rutin, care întăreşte pereţii venelor şi ai capilarelor şi reduce durerea – uneori chiar şi apariţia venelor varicoase.

Protejează împotriva cancerului de sân. Limonena este o altă substanţă chimică localizată în coaja de lămâie şi în membrane de culoare albă de sub ea. Experimentele au arătat că această substanţă are o semnificativă acţiune antitumorală. Cercetătorii studiază în present limonena pentru potenţialele ei utilizări în tratamentul cancerului, în special celui mamar. Este considerat a fi singurul fruct cu pH alcalin care participă în mod eficient la reechilibrarea pH-ului sangvin. Vindecă acneea! Vitamina C din lămâie ajută pielea să fie strălucitoare şi omoară bacteriile care cauzează acneea.

Scade febra! Când răceala cauzează febra, o cană de suc de la 1-2 lămâi cu apă fierbinte şi miere, consumată la fiecare 2 ore, va ajuta cu siguranţă la scăderea febrei. Pe lângă cantitatea mare de Vitamina C, lămâia conţine şi alte vitamine benefice, cum ar fi: Vitamina A, Vitamina E, Fier, Cupru, Potasiu, Magneziu sau Vitamina K. Previne îmbătrânirea! Datorită acestor minerale şi vitamine pe care le conţine, lămâia participă la menţinerea sănătoasă a ţesuturilor din organism, împiedicând procesul de îmbătrânire şi sporind longevitatea. Datorită fibrelor natural şi substanţelor purificatoare pe care le conţine, lămâia purifică intestinele şi intensifică mişcările de evacuare ale conţinutului intestinal, prevenind şi tratând, astfel, constipaţia, scrie csid.ro.