Slav, dispus să o ierte pe Bianca? Ultima fotografie a surprins pe toată lumea şi pare condiţia împăcării

Se pare că Victor Slav nu se poate desprinde de amintirea zilelor fericite pe care le-a trăit împreună cu Bianca Drăguşanu. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV postează constant fotografii cu copii, semn că şi-ar fi dorit un copil de la soţia sa.

13 ian. 2014, 17:45

Nu este un secret pentru nimeni că Victor visa la o familie şi la un bebeluş împreună cu Bianca Drăguşanu. Interesant este că de curând Slav a postat pe Facebook o fotografie cu o fetiţă. Să fie oare un copil condiţia pusă de Victor Biancăi pentru a uita de escapada la Paris?

Aceasta pare să fie un mod de comunicare al lui Victor cu soţia sa deoarece aceeaşi fetiţă apare şi într-o fotografie postată de Bianca Drăguşanu la câteva ore după postarea făcută de prezentator.

 

Citeşte şi: BIANCA DRĂGUŞANU a ajuns la SPITAL. Ce s-a întâmplat cu vedeta UPDATE

Potrivit click.ro, copila a devenit un laitmotive al celor doi, apărând constant în postările acestora de când a izbucnit scandalul divorţului.

De curând, Victor şi-a pus la poza profilului de WhatsApp o fotografie înduioşătoare care simbolizează familia: un bărbat care protejează femeia, care la rândul ei protejează bebeluşul.