SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Arbitru de TOP la meciul decisiv pentru intrarea în grupele CHAMPIONS LEAGUE

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Gianluca Rocchi (46 de ani).

28 aug. 2019, 08:09
SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Arbitru de TOP la meciul decisiv pentru intrarea în grupele CHAMPIONS LEAGUE

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Clujenii vor avea un nou arbitru cu nume la centru, după ce în manșa tur au fost conduși de turcul Cuneyt Cakir.

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ LIVE STREAM VIDEO ONLINE în PLAY OFF CHAMPIONS LEAGUE

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Partida decisivă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor de pe Sinobo Stadium va fi oficiată de Gianluca Rocchi, asistat la cele două tușe de Filippo Meli și Giorgio Peretti. Al patrulea oficial va fi Paolo Valeri, în timp ce de arbitrajul video se va ocupa Michael Fabbri.

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Ce posturi TV transmit în direct meciul din PLAY OFF CHAMPIONS LEAGUE

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Gianluca Rocchi a fost duminică la centru în victoria obținută de Lazio, cu Ștefan Radu integralist, scor 3-0 la Sampdoria. Cele mai importante meciuri din carieră sunt Supercupa Europei din 2018, câștigată de Real Madrid în fața lui Manchester United, scor 2-1, și finala Europa League din sezonul trecut, Chelsea – Arsenal 4-1.

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ. Mansa retur a „dublei” dintre CFR Cluj si  Slavia Praga, incepe la ora 22:00, ora Romaniei, si va fi transmisa de trei posturi TV din tara noastra. Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus sunt posturile pe care poate fi urmarita intalnirea Slavia Praga – CFR Cluj.