SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIGA CAMPIONILOR. Dan Petrescu: Slavia e o echipă fantastică, dacă nu o întâlnea pe Chelsea câştiga Liga Europa

SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIGA CAMPIONILOR. Antrenorul Dan Petrescu nu consideră că şansele sunt egale între echipa sa, CFR Cluj, şi Slavia Praga, pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, aşa cum susţine tehnicianul formaţiei cehe.

27 aug. 2019, 19:54
SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIGA CAMPIONILOR. Dan Petrescu: Slavia e o echipă fantastică, dacă nu o întâlnea pe Chelsea câştiga Liga Europa

SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIGA CAMPIONILOR. Întrebat cum comentează afirmaţiile antrenorului Slaviei, care a spus că şansele de calificare sunt 50-50 la sută, Petrescu a răspuns: „Eu ştiu că dacă pierzi primul meci acasă cu 0-1 nu ai cum să mai ai 50 la sută şanse. Nu e nicio accidentare la Slavia. Ei îl au pe Băluţă în tribună, care joacă oriunde în România, la oricine.”

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ LIVE STREAM VIDEO ONLINE în PLAY OFF CHAMPIONS LEAGUE

Petrescu înţelege că echipa sa nu este favorită, dar promite că jucătorii săi vor da totul pe teren, miercuri.

SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIGA CAMPIONILOR. „Niciun meci nu seamănă cu altul, nicio echipă nu seamănă cu cealaltă, Celtic avea individualităţi extraordinare, dar Slavia este o echipă fantastică. Dacă nu ar fi întâlnit-o pe Chelsea, cred că ar fi câştigat Liga Europa. Asta spune tot despre forţa Slaviei. Pe teren propriu a pierdut doar un meci, cu Chelsea, pe care l-am urmărit aseară. E o echipă fantastică, atacă acasă şi câştigă meci de meci. Suntem realişti, înţelegem că ei sunt favoriţi, mai ales că în meciul tur nu am reuşit să marcăm şi să facem măcar un egal. Au câştigat ultimul meci cu 4-0, cu a doua echipă. Ceea ce îmi pare rău este că nu avem toţi jucătorii la dispoziţie ca să fim la fel ca ei, pentru că ei nu au nicio prblemă. Noi avem trei jucători importanţi care nu sunt pe teren la meciul acesta şi asta e o problemă (Culio, Vinicius şi Cestor).

Nici Ţucudean nu e în plenitudinea forţelor, dacă era sută la sută la primul meci, cred că altfel era rezultatul. Obiectivul nostru a fost calificarea în grupe, nu contează în care, obiectivul a fost realizat, dar odată ajunşi aici e clar că vrem mai mult. Sunt convins că mulţi fani şi-ar dori să ne calificăm, ar dori să vadă meciuri de Champions League, dar sunt şi mulţi fani care vor ca noi să ieşim, e normal, ei susţin alte echipe în România. Sper să fim mai bine fizic decât în primul meci, cei de la Praga au alergat mai mult decât noi.

Să nu uităm câ mâine jucăm al 16-lea meci în 46 de zile, e ceva inuman, al optulea meci în Champions League. Pe vremuri erau 17 meciuri tot sezonul, acum noi le jucăm în 45 de zile sau 50, s-au acumulat foarte multe meciuri. Nu pot să-i antrenez mereu pe toţi jucătorii, pentru că îi antrenez separat, asta-i problema. Dar mâine nu trebuie să avem scuze, trebuie să intrăm pe teren şi să dăm totul, să nu avem regrete„, a declarat Petrescu, potrivit gsp.ro.

CFR Cluj va evolua, miercuri, de la ora 22.00, la Praga, cu Slavia, în manşa a doua a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. În tur, la Cluj, Slavia Praga s-a impus cu 1-0.