CFR CLUJ, eliminată de la masa bogaţilor. Înfrântă la Praga, campioana României trebuie să se mulţumească cu Liga Europa

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a fost învinsă de Slavia Praga cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Eden Arena din Praga, în manşa a doua a play-off-ului.

28 aug. 2019, 13:11
CFR CLUJ, eliminată de la masa bogaţilor. Înfrântă la Praga, campioana României trebuie să se mulţumească cu Liga Europa

SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIVE STREAM VIDEO ONLINE LIGA CAMPIONILOR

Click aici pentru a vedea Slavia – CFR Cluj

Min. 66 GOL SLAVIA! Este un autogol al lui Mureşan, dar tot atât de bine se putea acorda 11 metri pentru cehi, Păun trăgând un adversar de mână în careu. 2-0 la general, pentru Slavia.

Min. 17 Ocazie uriaşă a CFR-ul! Acţiune în viteză, Omrani centrează puternic de pe stânga, pe jos, Rondon ajunge la balon cu o fracţiune de secundă mai târziu. O bună şansă a ardelenilor de a deschide scorul.

Min. 11 Prima ocazie mare îi aparţine CFR-ului! Bordeianu şutează din lovitură liberă, Kolar respinge, deşi vede târziu balonul.

SLAVIA PRAGA: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Boril – Stanciu, Soucek, Kral – Masopust, Sjkoda, Olaynka. Rezerve: Kovar – Husbauer, Tecl, Van Buren, Frydrych, Traore, Jusuf. Antrenor: Jindrich Trpisovski.

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, A. Mureșan, Burcă, Camora – Luis Aurelio, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, Omrani. Rezerve: Vâtcă – Sylla, Ad. Păun, Val. Costache, Butean, Peteleu, Țucudean. Antrenor: Dan Petrescu.

Slavia este favorită la calificarea în grupe nu numai prin prisma victoriei de la Cluj, dar şi a formei de moment, echipa fiind neînvinsă de 11 meciuri şi având patru victorii consecutive în ultimele partide. Practic, campioana Cehiei n-a mai pierdut din 30 iunie, când a jucat un amical cu Slovan Bratislava, iar de atunci a bifat zece victorii şi un egal.

SLAVIA PRAGA CFR CLUJ LIVE STREAM VIDEO ONLINE în PLAY OFF CHAMPIONS LEAGUE

Suntem realiști, înțelegem că Slavia Praga este favorită, mai ales că în meciul tur nu am reușit să marcăm și să facem măcar un egal. Dacă suntem aici, vrem să ne calificăm„, a afirmat antrenorul Den Petrescu, care speră totuşi care ardelenii să joace din nou în grupele Ligii Campionilor, după şapte ani. „M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul!„, spune şi Mario Camora, căpitanul CFR-ului. CFR Cluj are asigurată prezența în grupele Europa League în cazul în care va fi eliminată de Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

SLAVIA PRAGA-CFR CLUJ LIVE STREAM VIDEO ONLINE LIGA CAMPIONILOR. Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus transmit meciul Slavia Paga – CFR Cluj, miercuri seara, de la ora 22.00.