Slawa, misterioasa tânără care pozează sexy, dar nimeni nu îi ştie chipul

Slawa este numele uneia dintre cele mai populare utilizatoare ale site-ului Deviant Art. Fotografiile ei au uimit utilizatorii, atât prin faptul că sunt sexy, cât şi pentru latura lor artistică. Fotografa nu şi-a dezvăluit identitatea.

19 feb. 2013, 15:49

Femeia, care nu îşi arată niciodată faţa, a reuşit să găsească limita dintre imaginile sexy şi arta fotografică. Rezultatele sunt inedite, utilizatorii site-ului fiind atraşi de fotografiile tinerei.Ea a strâns zeci de mii de comentarii, după ce sute de mii de persoane i-au vizualizat fotografiile postate pe contul ei de DevianART

În urma unui sondaj postat de femeie pe site, ea a descoperit că majoritatea oamenilor erau interesaţi atât de ea, ca fiind o femeie sexy, cât şi de fotografiile pare care le face. Cu toate acestea, peste 35 de procente din cei care au votat, au declarat că s-au uitat la fotografii pentru simplu motiv că ea este foarte atrăgătoare.

Reţeaua de socializare DeviantART există din anul 2000, având ca principal scop consolidarea unei comunităţi puternice de artişti şi nu numai. Început ca un simplu site de muzică, reţeaua a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume.

Citeşte şi: Cine are cele mai mari şanse să devină cea mai SEXY FEMEIE din 2013