Şoferul cu Touareg care a lovit intenţionat un Logan la Fântâna Mioriţa, eliberat din arest

Iulian Sănducu, şoferul Touaregului care a lovit intenţionat un Logan în zona Fântânii Mioriţa din Capitală, în urmă cu aproape un an, a fost eliberat din arest. 

21 aug. 2016, 06:08
Şoferul cu Touareg care a lovit intenţionat un Logan la Fântâna Mioriţa, eliberat din arest

În urmă cu aproape un an, şoferul unui bolid de lux îngrozea pe toată lumea după o şicană în trafic care putea avea consecinţe extrem de tragice. Enervat pe şoferul unui Logan, un bărbat care conducea un SUV de lux a tras brusc de volan, către dreapta, lovind autoturismul, care a ieşit în decor, urcând o pantă, la numai câţiva centimetri de un cap de pod. Ca prin minune, o femeie aflată pe trotuar a văzut moartea cu ochi, când maşina aruncată în dreapta i-a trecut prin faţă. 

Iulian Sănducu, controlor de zbor la Romatsa şi conducătorul Touaregului, a fost arestat după câteva zile. Şoferul era cunoscut de poliţiştii de la rutieră drept un impătimit al vitezei, confundând des maşina şi motocicleta cu avionul, mai ales pentru că la doar câteva zile de la accident, a fost depistat de radar cu 120 de kilometri la oră, pe motocicletă. A achitat amenda, dar apoi a fost pus sub urmărire penală şi arestat pentru accidentul provocat.

A trecut aproape un an de atunci, iar „Şmecherul cu Touareg” a făcut cereri peste cereri să fie eliberat, dar magistraţii au preciat că infracţiunea pentru care este cercetat, tentativa de omor, este prea gravă pentru a fi lăsat în libertate. Iată însă că, până la urmă, Iulian Sănducu a beneficiat de clemenţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, astfel că acum câteva zile, a fost plasat, printr-o decizie definitivă, în arest la domiciliu, scrie cancan.ro.