Şmecherul soselelor. Un şofer are două maşini identice, cu acelaşi număr de înmatriculare FOTO

Două autoturisme marca Mercedes au fost parcate unul lângă celălalt pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, fără ca proprietarul lor să îşi facă griji pentru această neregulă. Poliţia s-a sesizat în acest caz.

15 mai 2015, 16:21

Tupeul unui şofer din Hunedoara a depăşit limitele legii, el parcându-şi ostentativ cele două autoturisme Mercedes unul lângă celălalt, ambele având aceleaşi numere de înmatriculare, HD 69 LOV. Poliţiştii s-au sesizat în acest caz, întrucât cel puţin un set de plăcuţe este fals şi montat ilegal.

Totuşi, este posibil ca proprietarul maşinilor să fi încercat să-i uimească pe trecători şi să ia plăcuţa de înmatriculare din faţa maşinii şi s-o ataşeze în spatele celui de-al doilea autoturism. De asemenea, cazul seamănă izbitor de bine cu cel al maşinilor „clonate”, la modă în urmă cu câţiva ani. Escrocii găseau maşini înmatriculate legal în România, similare ca model, marcă şi an de fabricaţie cu maşinile furate din străinătate, apoi creau documente de identificare şi plăcuţe de înmatriculare false pentru maşinile furate, pe care apoi încercau să le vândă.