Smiley pur şi simplu n-are noroc în dragoste. Se credea că e iubita lui, dar ea îl sărută cu foc pe altul FOTO

S-a spus despre ea că se iubeşte cu Smiley însă, în realitate, Oana Zara, frumoasa care a făcut furori la concursul "Românii au talent", este topită după solistul trupei Maxim, Bogdan Medvedi. Imaginea cu ei sărutându-se nu mai lasă loc de nici un dubiu.

23 iun. 2015, 09:23

„Ale tale, ale tale, săutări criminale” sau „viaţa asta este nu ştiu ce, dar eu vreau să te”, sunt versurile hiturilor „Sărutări criminale” şi „Vreau să te…”, care au făcut cunoscută trupa „Maxim”, înfiinţată de Adi Sînă de la Akcent, scrie click.ro.

Citeşte şi Un nou cuplu de senzatie în showbizul românesc. Smiley, combinat cu o finalistă de la Românii au Talent

Totodată, sunt şi cuvintele pe care Bogdan Medvedi (22 de ani), unul dintre cei patru solişti ai formaţiei, i le fredonează zilnic celei mai frumoase dansatoare care a devenit celebră după ce a ajuns în finala competiţiei „Românii au talent”. Este vorba despre Oana Alexandra Zara (21 de ani), care a impresionat juriul cu un dans contemporan, alături de partenerul ei, Alexandru Bordea.

Extrem de frumoasă şi de erotică, tânăra a fost cuplată, de cârcotaşi, atât cu colegul ei, dar şi cu Smiley, întrucât gestul solistului, de a-şi aşeza capul pe pieptul ei apetisant, a iscat controverse. Realitatea este însă cu totul alta.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT. O elevă i-a lăsat mască pe juraţi cu mişcările sale: „Ai nişte ochi care CURENTEAZĂ”

Oana Zara se iubeşte tot cu un artist, iar poza pe care aceasta a postat-o pe două reţele de socializare pune capac tuturor bârfelor. Astfel, în fotografia cu pricina, Bogdan o sărută cu patos, iar ea îi declară dragostea: „Norocoasă că te am”, „Motivul meu de a zâmbi” sau „Te iubesc, viaţa mea”.

Cei doi se ştiu de la spectacole, Oana dansând pentru mai mulţi artişti, inclusiv pentru Lidia Buble, care a fost ajutată în cariera muzicală de Adi Sînă, acelaşi care a înfiinţat şi trupa Maxim.