Smiley a câştigat o AVERE în luna mai. Casa lui de producţie a lansat 31 de videoclipuri

Smiley şi echipa de la propria casă de producţie au muncit pe brânci luna trecută. Dar şi răsplata a fost pe măsură. 120.000 de euro pentru 31 de videoclipuri produse pentru diverşi solişti.

03 iun. 2015, 06:26
Smiley a câştigat o AVERE în luna mai. Casa lui de producţie a lansat 31 de videoclipuri

Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop şi Jazzy Jo, iar munca i-a fost răsplătită pe măsură. În condiţiile în care echipa lui Smiley încasează, pentru un videoclip, în jur de 4.000 de euro, iată că numai în luna mai artistul şi colegii săi şi-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro.

Iar acesta nu e singurul proiect la care lucrează gaşca, pentru că Smiley anunţă că vor urma şi alte surprize.

„#maimusic e cadoul nostru pentru cei care iubesc muzica fără bariere şi fără prejudecăţi, pentru oamenii care nu îşi imaginează viaţa fără coloană sonoră! Mulţumim celor care ne ascultă, ne apreciază, ne critică într-un mod constructiv şi au curaj să dea subscribe! Mulţumesc echipei HaHaHa Production, cea mai inovatoare, curajoasă şi muncitoare echipă cu care am plăcerea să lucrez zi de zi! A fost obositor, dar deosebit de frumos şi educativ pentru noi ca echipă! Dacă v-a plăcut, cu siguranţă, va mai urma! Am lansat 31 de piese, produse în studiourile HaHaHa Production, în 31 de zile. Toate cele 31 de producţii muzicale pot fi urmărite în continuare pe canalul nostru de YouTube”, a spus Smiley pentru click.ro.