Smiley a dat cărțile pe față! Care e, de fapt, motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Marius Moga

Smiley și Marius Moga au plecat la drum împreună în industria muzicală. La începuturile lor în muzică au început să lucreze împreună, iar colaborarea lor s-a transformat în scurt timp într-un adevărat succes.

29 apr. 2022, 15:54
Smiley a dat cărțile pe față! Care e, de fapt, motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Marius Moga

Smiley a dat cărțile pe față! Care e, de fapt, motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Marius Moga

Au scos împreună hit după hit, în anii 2000, toată lumea le știa piesele, aveau concerte peste concerte, iar la un moment dat, brusc, au încetat să mai colaboreze.

Toți fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat între cei doi și de ce natură sunt neînțelegerile care au dus la sfârșitul colaborării.

Recent, Smiley a fost invitat în podcastul lui Horia Brenciu, iar artistul a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și colaborarea cu Marius Moga. Pe vremea aceea, Smiley făcea parte din trupa Simplu.

Smiley a mărturisit că Marius Moga a avut o contribuție serioasă în evoluția sa muzicală, dar că egoismul și orgoliile amândurora au dus la separarea pe plan artistic.

”Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva. Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși! Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept!”, a dezvăluit Smiley în podcastul găzduit de Horia Brenciu.

Citește și Ce studii are, de fapt, Smiley. O să îți schimbi complet părerea despre el: a terminat o facultate dificilă

Citește și Smiley se reprofilează? Ce spune despre industria muzicală: „Toata atenţia e la manele! Trebuie să fii bolnav să investeşti în muzică”