Smiley a intrat la izolare la câteva ore după ce a revenit în România. Mesajul artistului şi poza postată FOTO

Cântăreţul Smiley (36 de ani) a postat în mediul online un mesaj prin care le transmite fanilor că a decis să se autoizoleze la domiciliu.

14 mart. 2020, 13:44

Smiley s-a întors vineri seara în România, de la Los Angeles. Sâmbătă la prânz, artistul a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin intermediul căruia anunţă că se va autoizola în contextul noului coronavirus.

Bine vă regăsesc! Mesaj lung: aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă„, a scris Smiley pe Instagram.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ Încă trei liberali infectati de coronavirus de senatorul liberal Vergil Chiţac. 102 cazuri şi se intră în Scenariul 3

Odată cu mesajul postat, el a publicat şi o fotografie în care apare cu mască pe faţă, alături de doi colegi ai săi şi ţine în mână un carton pe care scrie: „Bine ai revenit”. Cântăreţul le-a promis fanilor că îi va ţine la curent pe Youtube cu ce va face în următoarea perioadă: „Vă ţin la curent cu video pe YouTube pentru că am timp”.